Özkök'ün Selvi'yi takdimi: Kendisi apaçık iktidar yanlısıdır, olabilir...

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde Yeni Şafak'tan transfer edilen yeni yazarları Abdülkadir Selvi'yi okurlara şöyle tanıttı: "Kendisi apaçık iktidar yanlısıdır. Olabilir. Ben de epey süre iktidarı açıkça destekleyen bir gazeteciydim..."

Haber Merkezi

Hürriyet Gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü köşesinde, gazeteye yeni transfer edilen AKP yanlısı Abdülkadir Selvi'yi tanıttı. Özkök'ün Selvi'ye "kocaman bir kucaklamayla hoş geldin" dediği ve Selvi'yi Hürriyet okurlarına tanıttığı yazısında "Abdülkadir Selvi apaçık iktidar yanlısıdır... Olabilir... Geçmişte ben de epey süre iktidara yakın, hatta açıkça destekleyen bir gazeteciydim" ifadeleri dikkat çekti.

"Biatın olmazsa olmaz kabul edildiği bir âlemde, o itirazını söyleyecek kadar cesurdu" iddiasında bulunan Özkök, "Başka gazeteciler, Cumhurbaşkanı’nın uçağından bize resmi damgalı gri ve kuru bültenler tebliğ ederken, o Afrika’daki dansçılardan en ilgi çekici sahneleri aktaracak kadar renkliydi. Kendi öz iradesiyle Hürriyet’i seçen, Hürriyet’in kendi öz iradesiyle seçtiği, Hürriyet standartlarına uygun, Hürriyet’i hak etmiş bir gazetecidir..." dedi.

Yazının tamamı