Mustafa Hoş'tan yandaş gazeteye yanıt: Telefonla helikopter düşürmenin önüne geçemezler diyordum ama...

AKP'nin yayın organlarından Güneş gazetesi, "İşte zaman ayarlı kaos planı" manşetinde Ahmet Şık için kurulan Whatsapp grubunu hedef aldı, gazetecileri hedef gösterdi. Bu isimlerden biri olan Mustafa Hoş, "Telefonla helikopter düşürmenin ötesine hiçbir şey geçemez diyordum ama o da oldu. Taraf'ın ruhunu yaşatan Güneş şeysi onu da yaptı" dedi.

Haber Merkezi

AKP'nin yayın organlarından 24 Temmuz'da görülecek Cumhuriyet gazetesi davası öncesi ilginç haberler gelmeye devam ediyor.

Daha önce Türkiye gazetesinin manşetine taşıdığı Ahmet Şık için kurulan "24 Temmuz'da özgürüz" Whatsapp grubu bu kez de Güneş'in manşetinde yer aldı.

"İşte zaman ayarlı kaos planı" manşeti atan Güneş, birçok ismi manşetten hedef gösterdi.

Habere tepki gösteren gazeteci Mustafa Hoş, "Hakkımda onca alçakça saçma sapan şeyler yazıldı.. bir sürü dava açıldı.. En aptalcası telefonla helikopter düşürdüğümü iddia etmeleriydi. Telefonla helikopter düşürmenin ötesine hiçbir şey geçemez diyordum ama o da oldu. Taraf'ın ruhunu yaşatan Güneş şeysi onu da yaptı" dedi.

"Cumhuriyet davası için oluşturulan gizli saklı da olmayan bir Whatsapp grubundan kaos planı çıkarmaya çalışacak kadar ruh hastası bunlar" diyen Hoş, "Avukatım Efkan Bolaç suç duyurusunda bulunacak,tazminat davası da açacak. Asıl korkunç olan bu halüsinasyon ve paranoyanın ülkeye hükmetmesi" ifadelerini kullandı.