Mehmet Metiner milletvekilliği için sınır tanımıyor: Erdoğan zaten Başkan...

Yüce Divan firelerini "hain" ilan eden, partiden gelen azar sonrası ağlayan Mehmet Metiner, yeni dönemde de milletvekili olabilmek için kaleme sarıldı. Metiner, bugün yayımlanan köşe yazısında Cumhurbaşkanı'na övgüler yağdırırken "Erdoğan zaten Başkan" dedi.

Haber Merkezi

Yeniden milletvekili adayı olabilmek için elinden geleni yapan AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Star'daki köşe yazılarını Erdoğan'a yaranmak için kullanmaya devam ediyor.

Metiner, bugün yayımlanan yazısında Erdoğan'a "davamızın lideri" derken, zaten Başkan olduğunu dile getirdi.

Metiner'in yazısının ilgili bölümü şöyle:

Davamızın lideri olan Cumhurbaşkanımızın söyledikleri ortada... Anayasa Komisyonu’na AK Parti olarak sunduğumuz teklif ortada... Başbakanımızın bir televizyon programında söyledikleri ortada...

Hala birilerinin “AK Parti ne istiyor?” diye sormaları abesle iştigal.

Başbakanımızın bu meselede Cumhurbaşkanımızdan ayrı düşündüğünü iddia edenler Başbakanımıza haksızlık ediyorlar. Vakti zamanı geldiğinde Başbakanımızın neyi nasıl söylediğini herkes görecektir elbette. Bu meselenin Erdoğan üzerinden tartışılmasının yanlış bulunması, sistemik değişikliğe karşı olunduğu anlamına gelmiyor.

Başkanlık sistemi Erdoğan’ın ihtiyaç duyduğu bir mesele değildir.

Erdoğan zaten Başkan...

Başkanlık sistemi “cihan devleti” olmaya doğru yürüyen Türkiye için gerekli ve zorunlu bir ihtiyaç olduğu için savunuluyor.