Marmaray neden çuvallıyor bulundu: 'Geziciler' sorumlu

Türkiye gazetesi Marmaray arızalarının sorumlusunu buldu: 'Gezici ihanet' görev başında

(soL-Haber Merkezi) Marmaray projesinde çalışan bilim insanlarının "tehlikeli, kullanıma hazır değil" ikazlarına rağmen 29 Ekim'de açılışı yapılan ve ilk gün defalarca arızalanan Marmaray, dün de yolculara sıkıntılı saatler yaşattı. İlk günkü arızalar sonrasında Başbakan Tayyip Erdoğan, sorunun adresini "imdat frenini çeken yolcular" olarak göstermişti.

Marmaray'daki marjinal: 'Geziciler'
AKP'nin basın bülteni gibi çalışan Türkiye gazetesi de bugünkü manşetinde Marmaray'daki arızaların faturasını Gezi eylemcilerine kesti. Daha önce İstanbul trafiği, borsanın düşüşü, olimpiyatların İstanbul'da yapılamaması gibi başlıklarda da Gezi direnişçilerini hedef gösteren AKP ve yakın kaynakları, Marmaray'daki "marjinali" de buldu.

Türkiye gazetesi "Gezi Parkı protestolarıyla ortaya çıkan marjinaller, trenleri mesken tuttu. Yolcuların arasına sızan Geziciler seyir halindeyken imdat frenini çekiyor trenler otomatik olarak duruyor...Dün de haftasonunu fırsat bilip Marmaray'la seyahat eden vatandaşlar 'Gezi'ci ihaneti'nin getirdiği çileyi yaşadılar" ifadeleriyle, AKP'li kadroların insan hayatını hiçe sayarak kullanıma açtığı Marmaray'da yaşananların sorumlusunu "Geziciler" ilan etti.