Leyla ile Mecnun için, TRT'ye el salladılar!

Gezi Parkı eylemlerine oyuncularının destek verdiği gerekçesiyle TRT'nin yayından kaldırmak istediği diziye sahip çıkan izleyenleri, Kireçburnu'nda toplanıp 'el salladılar'.

(soL-Haber Merkezi) TRT ’nin yayından kaldıracağı söylenen dizisi ‘ Leyla ile Mecnun ’un izleyenleri, sezon öncesi Kireçburnu’nda toplanıp dizideki İsmail Abi’leri gibi denize el salladılar.

4. sezonuna girmeye hazırlanan 'Leyla ile Mecnun' hayranlarının Facebook üzerinden örgütlenerek gerçekleştirdiği etkinlikte dizinin çekimlerinin yapıldığı mekanlar ziyaret edildi.

Radikal'deki habere göre, Bugün TRT'den yapılan açıklamada, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in dizinin yönetmeni Onur Ünlü ile 2 saatlik bir görüşme yaptığı, kanalın diziyi tamamen gözden çıkarmış olmadığı belirtildi.
Açıklamada "Dizi sosyal medyada ve özellikle internette çok izleniyor ancak dizinin reytingleri düşük. Bununla beraber maliyet çok yüksek. Şu an elimizde 105 bölüm var.Tekrarları yayınlansa 3 yıl sürer.Genel müdürümüz bu nedenle dizinin aynı zamanda reyting de alan bir yapıma dönüşebilmesi için Eflatun Film ekibinden yeni fikirler beklediğini söyledi" dendi.

TRT'nin 'Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılıp kaldırılmayacağıyla ilgili bu hafta içinde kesin kararını vermesi bekleniyor.