Kayyuma devredilen Bugün: Gazetelerimizi korsan basan Zaman'a polis baskını

Mahkeme kararının ardından yönetimi kayyuma devredilen Bugün TV, Feza Gazetecilik A. Ş.’de yapılan polis aramasını “Bugün ve Millet'i korsan basan Zaman'a baskın” başlığıyla duyurdu.

Feza Gazetecilik A. Ş.’de yapılan polis araması, Bugün gazetesinin internet sitesinde, “Bugün ve Millet'i korsan basan Zaman'a baskın” başlığı ile duyurdu.

Olayla ilgili haberde "Bakırköy Sulh Ceza Hakimliği, kararına rağmen Bugün ve Millet gazetelerini korsan basan Zaman gazetesine polis baskın düzenledi” ifadelerini kullanan Bugün, daha sonra haberin içeriğini şu şekilde değiştirdi: 

"Bakırkoy 3. Sulh Ceza Hakimliği 'nden alınan kararla BUGÜN ve MİLLET Gazetelerinin korsan olarak 'ÖZGÜR BUGÜN' ve 'ÖZGÜR MİLLET' basımının yapılması durduruldu. Karara bağlı olarak Zaman Gazetesi içinde bulunan FEZA Matbacılığa polis eşliğinde avukatlar inceleme yapıyor. Uygulama sırasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Mahkeme kararı Zaman Gazetesi'ne yönelik olmadığı ve korsan 'ÖZGÜR BUGÜN' ve 'ÖZGÜR MİLLET' gazetelerini kapsadığı bildirildi."