Hürriyet’ten çok ‘özel’ haber: Başbakan iftarı nerede yaptı?

Hürriyet müthiş bir gazetecilik başarısına daha imza attı! Herkesi atlatarak, dün akşam Başbakanın iftarını nerede yaptığını yazdı!

Hürriyet gazetesi bugün çok “özel” bir habere daha imza attı. Dün “herkesin çok merak ettiği” Başbakan iftar yemeğini nerede yiyecek sorusunun yanıtını, diğer gazeteleri atlatarak vermeyi başardı.

Hürriyet’in çok “özel” haberine göre, Başbakan Erdoğan dün iftarını Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in evinde yaptı. Başbakanlık resmi konutunun hemen karşısında oturan Orgeneral Özel’in evine geçerek, iftar yemeğini burada yiyen Başbakanın fazla yorulmadığı tahmin ediliyor.

Başbakanın Genelkurmay Başkanı ile iftar yapmasının haber niteliği taşıdığı kesin. Ancak memleketin en "merak edilen" sorusunun Başbakanın nerede iftar yapacağı olması da bir o kadar hazin. Gazetecilerin "diğerlerini atlattık, iftarı biz yakaladık" gibi "başarılarla" övünmesi ise daha da hazin...

Ama Hürriyet gazetecilik başarısını şu sözlerle taçlandırdı: “Bütün gazeteciler Erdoğan’ı Bilkent Otel’de beklerken, Erdoğan Başbakanlık Resmi Konut’tan çıkarak yolun karşısındaki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in konutuna geçti.”

Böylece Hürriyet, iftar sofrası ve Cuma namazı haberciliğinde de rakip tanımadığını gösterdi.

(soL-Haber Merkezi)