Hürriyet kuponla 'Kabe kokusu' dağıtıyor: Okur temsilcisi tepkilere ne dedi?

Hürriyet'in kuponla "Kabe kokusu" dağıtmasına okur temsilcisi Faruk Bildirici köşesinde yer verdi. Bildirici, tepkiler üzerine "kokuyu dağıtan" firmanın görüşlerine yer verdi.

Aydın Doğan'ın medyası Hürriyet bu kez gericilikten faydalanmaya girişti. Hürriyet, kuponla "Kabe kokulu" Ramazan seti vereceğini duyurdu.

Hürriyet gazetesi Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, okurların “Kabe kokulu nasıl oluyor" tepkilerine “Ben de bilmiyordum” diyerek seti hazırlayan firmanın yanıtına yer verdi. 

“Doğrusunu söylemek gerekirse ben de bilmiyordum Kâbe kokusunun kitaplara aktarılabildiğini” diyen Bildirici, Hürriyet'in akla zarar kampanyasına şu sözlerle arka çıktı:

“Satış ve Stratejik Planlama dan (CRM) uzman -ki kendisi en büyük yardımcımdır- Jülide Diren’e sordum. O da kitapları baskıya hazırlayanlardan aldığı bilgiyi bana aktardı: İnsanlar, Kâbe örtüsünün gül kokulu olduğunu düşünüyor. Kâbe örtüsünün gülden farklı özel bir kokusu vardır. Bunu umre veya hac ibadeti yapanlar bilir. Nitekim Kâbe kokusu, İnternette birçok sitede satılıyor. Hac malzemesi satan mağazalarda da bulunabilir. Biz de 'ramazan seti'ni bu koku ile bastık.”