Haftalık siyasi dergi BOYUN EĞME'nin 2'nci sayısı çıktı

Haftalık siyasi dergi Boyun Eğme'nin 2'nci sayısı çıktı. "Seçimler kimi kurtaracak?" manşetiyle yayınlanan dergide, haftanın siyasal ve aktüel gelişmeleri değerlendiriliyor. Dergi ayrıca "Komünistler seçimlere neden giriyor?" sorusunu da yanıtlıyor.

Haber Merkezi

Adını Haziran direnişinin sembol sloganından alan ve ilk sayısı geçen hafta yayınlanan haftalık siyasi dergi Boyun Eğme'nin 2'nci sayısı çıktı. 

Kapağında "Seçimler kimi kurtaracak?" sorusunu tartışmaya açan dergi, haftanın iç ve dış politika, ekonomi, medya gündemlerini değerlendiriyor.  

Komünist Parti Merkez Komitesi imzasını taşıyan"Sürüden ayrılma zamanı" başlıklı başyazının yer aldığı dergide, "Komünistler seçimlere neden giriyor?", "AKP'nin mülteci kumarı", "Ahmet Hakan olayı ve medya", "NATO Türkiye'yi öne mi ittiriyor?", "Yeni düzen solu İngiltere'de idmanda", "Perinçek sanatçılara çarptı", "Marksistlerin seçimle imtihanı", "Dünya soğurken Türkiye'yi ateş basar mı?" başlıklarını taşıyan haber, değerlendirme, yorum ve analizlere yer veriliyor. 

Haftalık siyasi dergi Boyun Eğme yarından itibaren meydanlarda, caddelerde, duraklarda, iskelelerde, Komünist Parti örgütlerinde ve Nâzım Hikmet Kültür Merkezlerinde okuruyla buluşacak.