'Gizli cemaatçi' denilen Akit yazarının soL cahilliği!

Akit yazarı Mehtap Yılmaz bugünkü yazısında "bu kadar cehalet ancak Akit'te köşe yazarlığı ile olur" denilecek bir yanlışa imza attı. Yılmaz, Türk Solu dergisi ile yayın hayatına son vereli 1 yıldan fazla süre geçen soL Dergisi'ni karıştırdı.

Haber Merkezi

Akit yazarı Mehtap Yılmaz bugünkü yazısında "bu kadar cehalet ancak Akit'te köşe yazarlığı ile olur" denilecek bir yanlışa imza attı. Yılmaz, ırkçı politikaları savunması ile bilinen Türk Solu dergisi ile yayın hayatına son vereli 1 yıldan fazla bir süre geçen soL Dergisi'ni karıştırdı. Karıştırdığı yetmediği gibi bir de "Cumhurbaşkanı’na 'ASILACAK ADAMSIN ULAN!' diyen 'SOL'lara da idama hayır dediniz mi?" diyerek başlık attı.

Yılmaz, soL Dergisi'nin Erdoğan'a "Asılacak adamsın ulan" yazdığı yalanını, yazısında idamı savunduğu bölümde söyledi. Okurlarımızın iyiliği için yazının tamamını değil, sadece ilgili bölümü şu şekilde aktarıyoruz:

İDAMA EVET!

FETÖ kriptosu SOL dergisi kapaktan Cumhurbaşkanı’na “Asılacak adamsın ulan!” derken  alkış tutanlar!

FETÖ Cumhurbaşkanı’nı “infaz” etsin diye ağzından salyalar aka aka 15 Temmuz’u bekleyenler!

15 Temmuz sonrası Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’ın kellesini isteyenler... 

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı yemek isteyenler...

“15 Temmuz’dan sonra her şey değişeceeek” diyenler...

Jurnali alıp arazi olan içimizdeki FETÖ’cüler...

Şimdi Kandil’e sığınan “vatan hainleri” için “idama hayır” diyor!

Sol dergisi ağzıyla söyleyeyim, “Ulan bunlar milleti enayi mi sanıyor?”

KRİPTO CEMAATÇİ Mİ?

Yılmaz'ın sadece soL'a değil herkese dönük bu saldırgan üslubunun altında neyin yattığını anlamak için biraz araştırdığımızda ise karşımıza AKP'li Şamil Tayyar'ın bir iddiası çıktı. Mehtap Yılmaz AKP Milletvekili Şamil Tayyar’ın "Cemaatçi" dediği Prof. Dr. Ali Gür'ün eşiydi.

Prof Dr. Ali Gür Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayıyla Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüne atanınca Tayyar sosyal medya hesabından şu mesajı paylaşmıştı: “Vakit Gazetesinin kripto paralelci yazarı Mehtap Yılmaz ve rektör adayı eşi Ali Gür'e dikkat. YÖK'ü uyarıyorum. Paralel yapının Diyarbakır'da imamlığını yapan Ali Gür, sahte FETÖ karşıtlığıyla Gaziantep'te rektör olmaya çalışıyor. Ey YÖK sakın ha.” 

Acaba Mehtap Yılmaz'ın hedefi bile tutturamayacak kadar heyecanlanarak saldırganlaşmasında, kendisinin durumu gizleme amacı mı yatıyor?

Ahmet Hakan'ın da dediği gibi: Sadece soruyoruz!


Türk Solu'nun ilgili kapağı şu şekilde: