Gerici basının son ilmihali: Suriyeli mücahitlere destek verilecek, çocuklara türban takılacak!

Gericiler, soL Portal'ın ilköğretim çocuklarına türban takılmasına ilişkin yaptığı haberden rahatsız oldu. soL’u hedef alan Haksöz Haber'in haberi başka gerici sitelerde de yer buldu .

AKP’nin 4+4+4 eğitim düzenlemesi sonrası Anadolu Ajansı tarafından servis edilen ve hemen hemen tüm haber sitelerinde yer alan bir kare ile soL muhabirlerinin Ankara’da çektiği bir fotoğraf gericileri kızdırdı.

Henüz küçücük kız çocuklarının başına takılan türbanları haberleştiren soL’u hedef alan haber sitesi ise şaşırtmadı: Haksöz Haber.

Özgür-Der adlı bir derneğin başkan yardımcısı olan ve aynı zamanda provokatif çıkışlarıyla ünlenmiş Yeni Akit gazetesinde de yazarlık yapan Kenan Alpay’ın sahibi olduğu sitenin soL’u hedef alması şaşırtmazken, haberde yer alan fotoğrafı tüm Türkiye’ye servis eden Anadolu Ajansı’na en ufak bir gönderme yapılmaması dikkat çekti.

soL'un "Hatay’da Suriyeli, okullarda başörtülü avına çıktığını" yazan site, Suriye'ye yönelik emperyalist müdahaleye karşı çıkan güçleri hedef alan birçok habere imza atarken, bugün de bu iki konuyu birleştirerek kendince bir yaratıcılık örneği gösterdi.

soL'un haberini birçok başka site gibi haberleştiren Cumhuriyet gazetesininin ise soL Portal ile omuz omuza haber yaptığını iddia eden Haksöz Haber, Türkiye Komünist Partisi'ni de hedef almaktan geri durmadı.

Haberin altında yer alan iki okuyucu yorumu ise söyleyecek söz bırakmadı:

Bu hep böyle! Haber TKP de yayınlanır. Aynı gün veya birgün sonra Cumhuriyet, Birgün vb yerlerde bu haber aynen yayınlanır onun ardından da medyanın amiral gemilerinde, televizyonlarında bu konu "tehlikenin farkında mısnız?" tadında izleyicilere sunulur!
Tam bir psikolojik savaş örneği.

her bıji hicabu baş ortusi. zalim ve kafirler için yaşasın cehennem

(soL - Haber Merkezi)