Ertuğrul Özkök kimi kandırıyor?

Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök, katıldığı bir televizyon programında kendisini Çetin Emeç ve Abdi İpekçi ile kıyaslarken, Ahmet Kaya ile ilgili attığı “Vay şerefsiz” başlığının ve yalan haberin ise yanlış anlaşıldığını ileri sürdü.

Darbeleri Araştırma Komisyonu’nun “günah çıkarma seansına” katılan Ertuğrul Özkök, katıldığı bir televizyon programında günah çıkarmayı sürdürdü.

CNN Türk'te Enver Aysever'le "Aykırı Sorular" programına konuk olan Hürriyet gazetesi eski genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, Çetin Emeç ve Abdi İpekçi'yi hatırlayınca öldürülmediği için kendini şanslı saydığını söylemesi de dikkat çekti.

28 Şubat süreciyle ilgili “günah çıkaran” gerektiğinde hükümet yanlısı olmayı anında başaran Özkök, Ahmet Kaya ile ilgili attığı hedef gösteren ve hakaret içeren manşetin ise yanlış anlaşıldığını ileri sürdü.

Özkök, Ahmet Kaya için attığı “Vay şerefsiz” manşetinin yanlış anlaşıldığını şerefsiz lafının Kaya’nın sevdiği laflardan biri olduğunu ileri sürerken, “Pişman olsam ne yazar. Pişmanım tabi canım bugün atmazdım o manşeti” dedi.

(soL - Haber Merkezi)