Erdoğan Taraf’a kızdı!

AKP İl Başkanları Toplantısı’nda konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Taraf gazetesinin bugünkü “Paşasının Başbakanı” manşetine kızarak, ya siz kimin medyasısınız dedi.

soL (HABER MERKEZİ) Taraf gazetesi, Genelkurmay Başkanlığı ve Erdoğan arasındaki gerilim artıyor. Taraf gazetesi, Erdoğan'ın Başbuğ'un açıklamalarına destek vererek "Biz doğru yerdeyiz, herkes durduğu yeri doğru seçsin" açıklaması ile ilgili olarak bugün "Paşasının Başbakanı" manşetiyle çıktı.

Başbakan Erdoğan AKP İl Başkanları Toplantısı'nda Taraf'ın manşetine cevap vererek "Paşasının Başbakanı" diye manşet atıyorlar. Ben halkın başbakanıyım. Peki siz kimin medyasısınız? Tabi ki hata varsa ortaya çıkartılacaktır. Burası demokratik bir ülkedir. Basının eleştiri hakkı vardır. Ama bunun sınırlarını çok iyi bilmelidir" dedi.

Aktütün Karakolu'na düzenlenen saldırının ardından medyada Aktütün Köyü'nde öğretmen olmadığı şeklinde haberler yapılmasına da tepki gösteren Erdoğan , "Siz böyle asılsız haberler yaparsanız kusura bakmayın ama ben size saygı duymam, haberlerinize de inanmam. Sen oradaki çocukların yanına silah dikip bunu haber yapamazsın, ismin ne olursa olsun, şöhretin ne olursa olsun buna hakkın yok" dedi.

Erdoğan emekli askerlere de kızdı
Başbakan, emekli askerleri de eleştirerek "Televizyonlara terör uzmanı adı altında birileri çıkıyor, emekli askerler çıkıyor, terörle mücadele konusunda ahkam kesiyorlar. Terör konusunda 10-15 yıl öncesine göre çok şeyler değişti. Bu kadar mahirdin de niye terörün kökünü o zaman kazıyamadın" dedi.