Enver Aysever'den Ahmet Hakan'a cevap

CNN Türk’teki programının sayısının düşürülmesini ‘çanak soru sormayışına’ bağlayan Enver Aysever’e “Kanal benim programımda bir değişiklik yapmadı. Bu durumda ben ‘çanakçı’ mı oluyorum?” sorusunu yönelten Ahmet Hakan’a, Aysever’den yanıt geldi.

CNN Türk’teki ‘Aykırı Sorular’ adlı programın hafta içi yayınlanan bölümleri iptal edilmiş, gazeteci Enver Aysever sosyal medyada ‘sansür’ olarak tanımlanan bu uygulamaya gerekçe olarak ‘çanak soru sormaması’nı göstermişti.

Aynı kanalda çalıştığı Aysever’in bu ifadesine ‘bozulan’ Ahmet Hakan ise konuyu Hürriyet gazetesindeki köşesine taşımış, “CNN Türk benim programımda bir değişiklik yapmadı. Bu durumda ben ‘çanakçı’ mı oluyorum? CNN Türk’te program yapan birçok arkadaşımız var. Onlar çanakçı mı oluyor?” diye sormuştu.

Bu soruya kişisel Twitter hesabı üzerinden yanıt veren Aysever, Hakan’ın hazırlayıp sunduğu ‘Tarafsız Bölge’ programı için, “Cnntürk’ün başarılı bir programı. Umarım bu iklimde İDARİ BİR KARARLA kaldırılmaz” derken Ahmet Hakan’a “Allah kendisine soru bereketi versin” şeklinde cevap verdi.