Ehlisünnet TV muhabiri: Charlie Hebdo saldırısına üzülemiyorum

Yaptığı şeriat yanlısı röportajlarla gündeme gelen Ehlisünnet TV muhabiri Mücahid Cihad Han, Paris’teki Charlie Hebdo saldırısına üzülemediğini söyledi.

Şeriatçı Ehlisünnet TV muhabiri Mücahid Cihad Han, Hürriyet gazetesinden Burak Kuru ile yaptığı söyleşide, Paris'te Charlie Hebdo dergisine yapılan ve 12 kişinin hayatını kaybettiği saldıruya üzülmediğini söyledi.

Hürriyet'e yer alan röportajın bir kısmı şöyle: 

'CHARLIE HEBDO’YA ÜZÜLMEDİM'
“Charlie Hebdo’ya dergi diyemiyorum, paçavra diyorum. Öldürülmeleri doğru demiyorum. Üzülüyor muyum ölenlere, hiç üzülesim gelmiyor. Derginin yaptığı sanat, mizah değil terör. İnanç özgürlüğüne savaş açmış dergi. Terör terörle karşılık buldu gibi görüyorum ben. İki terörist birbirini buldu gibi geliyor bana. Bence buna tepki benim yaptığım gibi dergiyi yırtmak olabilirdi. Çıkıp vuramam tabii. Bu dergiden doğruyu söylemek gerekirse haberim yoktu. Bu olaylarla haberim oldu.” 

'ERDOĞAN HALİFE OLSUN'
"Ak Saray, milletin sarayı diye düşünüyorum. Erdoğan, emekli olunca orada oturmayacak. 4 minareli cami yapılıyor (Osmanlı döneminde selatin camiine denk). Oturdum, Ak Saray’dan hilafetin ilan edilmesini bekliyorum. 4 minareli cami yapsın, Recep Tayyip Erdoğan ümmetin lideri olsun, halife olsun, bunun ne zararı olur. IŞİD’i kabul etmiyoruz. Onların halifeliğini 3-5 çapulcu kabul eder. Bir de gelse ilk bizden kesmeye başlar onlar. Sizden değil."