Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Bursa Belediye Başkanı rezil oldu: Kendi kendini överken yakalandı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Twitter'da "kendini öven" bir tweeti sahte hesaptan atacakken yanlışlıkla kendi hesabından paylaştı.

Yayın Tarihi: 26.11.2016 , 23:10 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 05:28

AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin Twitter'da kendi kendini övdüğü ortaya çıktı. 

Recep Altepe, Twitter hesabından "Başkanım @recep_altepe. Bu şehre kimin ne kadar hizmet ettiğini biz çok iyi biliyoruz. Gayretinizi de hizmetlerinizi de görüyoruz. Sağolun" tweeti attı. Altepe'nin kendisini övdüğü tweetin önce ne olduğu anlaşılamadı. Ancak daha sonra sahte bir hesaptan paylaşmayı planladığı anlaşıldı. 

Sahte hesaptan atacağı tweeti kendi hesabından paylaşan Altepe'nin yaşadığı "kaza" sosyal medya kullanıcılarının alay konusu oldu.

O tweet şu şekilde: 

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.