Buket Aydın Kanal D'den kovuldu: 'Stüdyodan zorla çıkarıldı' iddiası

Kanal D Haber Başkan ve ana haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın görevlerine son verildiği öne sürüldü.

Kanal D Haber Başkan ve ana haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın görevlerine son verildiği öne sürüldü. Buket Aydın, 31 Mart seçim sürecinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk ettiği programda attığı kahkahalarla gündem olmuştu.

Kanal D Haber Başkanı ve ana haber bülteni sunucusu Buket Aydın'ın, bu akşam ekrana çıkarılmayacağı belirtildi.

Medyafaresi'nin haberine göre Aydın'ın yerine Kanal D ana haberi CNN Türk'ün haber sunucusu Semiha Şahin sunacak.

Öte yandan, Odatv'nin edindiği bilgiye göre Buket Aydın "Bülteni ben sunacağım" diyerek stüdyoya girmeye çalıştı. Ancak kanal güvenliği kendisini zorla dışarı çıkardı. 

Aydın, seçimlerden önce konuk aldığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “İstanbul, Ankara, İzmir’i kazanacağız” sözlerine gülmesiyle tepkilerin odağındaydı.

Aydın ayrıca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha attıktan sonra, mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'nun haberini sunarken, "İBB Başkanı" dememişti.

BUKET AYDIN'DAN İLK AÇIKLAMA

İnternethaber'e açıklama yapan Buket Aydın ise kovulduğunu yalanladı. İzne ayrıldığını söyleyen Aydın, Kanal D'deki görevine devam ettiğini söyledi.

BURHAN KUZU'DAN TESELLİ: ÜZME KENDİNİ, DÜZELİR

Öte yandan Kanal D’den kovulduğu öne sürülen Buket Aydın’a AKP’li Burhan Kuzu’dan destek geldi.

AKP eski Milletvekili Burhan Kuzu, Buket Aydın’a desteğini belirttiği bir mesajında “Buket Aydın’ı ve tarafsız haberlerini keyifle izliyorduk.İşine son verildiğini üzülerek öğrendim.Yakından tanıyan ve takip edenlerin çok değer verdiğini biliyorum. Kemal Bey’i soruları ile sıkıştırdığı için CHP’liler tarafından hedef gösterilmişti.Buket hiç üzme kendini.Düzelir” ifadelerini kullandı.