Bu sözler Star yazarından Erdoğan'a: Aşk adamı, bırakın bu yağız atı, ufuklara kadar koşsun

Star gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren, Erdoğan için "Ne yapalım yani, bu “Aşk adamı”nı Çankaya protokolleri içinde boğalım mı? Ne denir? Bırakın bu yağız atı, yakalayabileceği ufuklara kadar koşsun" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Yandaşların Erdoğan aşkı bitmek bilmiyor. "Ailem Erdoğan'a feda olsun", "iki silahım, yüzlerce mermim var önce beni alın" sözlerinden sonra şimdi de Ahmet Taşgetiren'in sözleri gündem olacak gibi.

Taşgetiren'in Star'da yayımlanan yazısından bir bölüm şöyle:

... 

Tayyip Erdoğan bu.

Onun için Suriyelileri sınırın öte yanda üzerlerine varil bombası yağdıran bir katille başbaşa bırakmıyor.

Bu yürekle o, Cumhurbaşkanlığının protokole indirgenmiş statüsü içinde bağlasanız durmaz.

Meydanlara çıkışı kimi çevrelerde yadırganıyor. Muhalefet ise “tarafsızlık” eleştirisinde bulunuyor.

Oysa bu yapıda bir insan muhtar olsa, muhtarlığa özel bir derinlik kazandırır. Belediye Başkanlığına özel derinlik kazandırdı ki orası onun için çok daha yüksek hizmet alanlarına tırmanma zemini oldu.

Başbakanlığı o tutkulu ruh haliyle icra etti.

“Kürt sorunu” etrafında yaşananlardın ülkeye can-mal ve ülkenin geleceği adına ödettiği bedelleri yaşadı, “Çözüm süreci”nin altına “bedenini koyduğunu” söyledi. Aklınızı, siyasetinizi vs koyarsınız ama Tayyip Erdoğan bedenini koyar. Yani bugüne kadar başarısının sırrı belki de böylesine bütün varlığı ile işe sahiplenmektir.

“Paralel yapı” konusunu bu ölçüde gündemde tutması da “Kendilerine böylesine rezervsiz “Hizmet” alanı açan birisini vurmaya kalkışan hareketin “vefasızlığı” ve bunun yol açacağı tehlikeleri gördüğü ve derinden yaralanma hissi yaşadığı içindir sanıyorum.

Şimdi bir bakıma “hal diliyle” diyor ki “Bırakın bu işi de aşkla yapayım. Allah’ın verdiği ömrü milletim için, kalp coğrafyamızın mazlumiyetinin ortadan kaldırılması için kullanayım.”

30 Mayıs’ta İstanbul Yenikapı’da Fetih Şöleni düzenlenecek. Onu anlattı bize Bosna’dan dönerken... “Fethin 562’nci yıldönümü vesilesiyle Ordu Mehterinin öncülüğünde 562 kişilik mehter katılacak şenliğe...” derken belli ki büyük heyecan duymaktaydı.

Ne yapalım yani, bu “Aşk adamı”nı Çankaya protokolleri içinde boğalım mı?

Ne denir?

Bırakın bu yağız atı, yakalayabileceği ufuklara kadar koşsun.