Bahçeli televizyon bağımlısı çıktı: Hangi dizileri izlediğini açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, boş vakitlerinde sürekli televizyon izlediğini açıklayarak televizyon bağımlısı olduğunu itiraf etti. Bahçeli bir dönem de evlilik programları izlemesiyle gündeme gelmişti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sürekli televizyon izleyerek vakit geçirdiğini itiraf etti.

Gazetecilerle bir araya gelen Bahçeli, "Canınız sıkıldığında ne yapıyorsunuz" sorusuna kendi kendine tartıştığını ve bol bol dizi izlediğini söyleyerek yanıt verdi.

Bahçeli, söz konusu soruya "Kendi kendime tartışıyorum. TV’ler ona cevap veriyor, çok güzel dizi filmler var. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı izliyorum. İçerde revaçta ama o dizide çok şiddet var. Aynı saatlere denk geliyor bazıları. Cesur ve Güzel’i de takip ediyorum. Perşembe günü olduğu için" dedi.

"Dizilerde oyunculuğunu beğendiğiniz biri var mı?" sorusuna da Bahçeli, "Valla Cesur ve Güzel’deki hanımefendi. Tuba Büyüküstün. Evet, o. İyi bir oyuncuya benziyor. Eşkıya Hükümdar Olmaz’da oradaki dört beş tane oyuncu var, başrol oynayanlar" dedi. "TRT’de Abdülhamid ile ilgili dizi yayınlanacakmış" sorusuna da "Torunu Sultan Hanım oynamasın da" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, "Fenerbahçe–Beşiktaş derbisini izlediniz mi" sorusuna ise "Üç büyüklerin maçını seyretmek yerine Ahmet Çakar’ı dinlemek daha faydalı. (Gülüyor) Yerden yere vuruyor. Hem ağır sözler söylüyor hem de sizin görmediğinizi o bir otoriter hakem gözüyle görüyor. Tadı kaçtı ama..." yanıtı verdi.

'EVLİLİK PROGRAMLARI İZLİYOR' DEMİŞTİ

Sözcü yazarı Rahmi Turan da Bahçeli'nin bütün gün evlilik programı izlediğini yazmıştı.