Akşam gazetesi Birleşik Haziran Hareketi'ne saldırmaya devam ediyor

Birleşik Haziran Hareketi'ni daha önce manşetten hedef alan Akşam gazetesi, bugün yine "kaos" haberleri servis etti.

Haber Merkezi

Akşam gazetesinin ilk sayfasında yer alan "Vekil garantili kaos pazarlığı" haberinde yine Birleşik Haziran Hareketi hedef alındı.

Birleşik Haziran Hareketi'nin seçimde ittifak yapmayacağı şeklindeki açıklamasına karşın "Seçim öncesi AKP’yi devirmeye çalışan derin yapılar, CHP ile pazarlık masasında. İşe üniversitelerden başlayan kaos lobisi, Birleşik Haziran Hareketi ile CHP’den vekil çıkarma hazırlığında" denilen haberde şu ifadeler kullanıldı:

Türkiye 7 Haziran’da en önemli seçimlerinden birini yaşayacak. Gezi olaylarıyla başlayıp, 17 Aralık operasyonlarıyla ülkenin istikrarını bozmak isteyen derin yapılar yine işbaşında! Seçim öncesi kaos çıkarmaya mazeret arayan derin güçlerin masasında ilk olarak üniversiteler var. Gezi benzeri olaylar isteyen derin yapılar, Birleşik Haziran Hareketi'yle planlarına start vermeye hazırlanıyor. AK Parti’nin çok altındaki partiler hükümeti devirmek için her türlü koalisyonu yapmaya hazır! 

Yerel seçimlerde paralel yapıyla ortaklık yapan CHP'nin Birleşik Haziran Hareketi ile flört halinde olduğu öne sürülüyor. İddialara göre hareket CHP’yi desteklemek için önerdiği isimlerin vekil adayı gösterilmesi şartını koştu. Eğer CHP bu isteklerini kabul ederse yaratılan her türlü kaos ortamının partiye fayda getirmesi hedefleniyor.