AKP'li vekil kırılırsa: 'Haddini aştı' dediler, Mehmet Metiner'i yaraladılar...

Yüce Divan oylamasında AKP'nin 50'nin üzerinde fire vermesi sonrası, fireci vekilleri "hain" olarak tanımlayan AKP'li Mehmet Metiner, "haddini aşma" uyarısına kırılmış...

Haber Merkezi

Yandaş yazarlıktan vekilliğe yükselen AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Yüce Divan oylamasında "kabul" oyu veren AKP'li milletvekilleri için "İçimizdeki ihanetçilerin sayısı az değilmiş. Bunun adı tek kelimeyle ihanettir. İhaneti göremeyecek kadar akılsız olanların siyaset yapmaması gerekiyor. Ben partimizden daha önce istifa edenleri bu şekilde davrananlardan bin kat daha şerefli addediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sözlerin ardından AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'nde bir basın toplantısı düzenlemiş ve Mehmet Metiner'e "haddini aşma" uyarısında bulunmuştu.

Bu uyarının ardından bugün Star'da bir köşe yazısı kaleme alan Metiner, "dostun bir gülü yaralar beni" diyerek, "kırıldığını" açıkladı.

Metiner'in yazısının bir bölümü şöyle:

Paralelcilerin her gün her saat taşları yağıyor başıma. Yalanın ve iftiranın bini bir para. İtibarsızlaştırmak için ellerinden gelen alçaklığı sergiliyorlar. Başkaca çevrelerin güllelerine maruz kalıyorum her Allah’ın günü. Hiç umurumda bile olmuyor.

O paralelci alçakların da, başkaca namertlerin de taşlarından ve güllerinden korkmadım. Korkmuyorum.

Varsın yağdırmaya devam etsinler...

Şu paralelcilerin ve sair düşmanların taşları bana hiç değmiyor bile...

Çünkü yüreğim sapasağlam...

Onların beni övdüğünü görürsem kahrolurum... Onların benden rahatsızlık duymadıklarını görürsem kendimden kuşku duyarım. Sitemim onlara olmaz.

Onlar düşmanlıklarının gereğini yapıyorlar. Mertçe yapmıyorlar biliyorum, ama sonuçta düşmanlıklarının gereğini yapıyorlar. Onların taşlarından, toplarından, güllelerinden korkan namert olsun.

Şikayetçi olan da...

Ama dostun gülü yaralıyor...

İlla da dostun bir tek gülü yaralıyor yüreğimi... Paralelcileri sevindiren dost kılıklıların ihaneti yüreğimi paramparça ediyor.