AKP'li trollerin kavgası bitmiyor: Cemile Bayraktar, Serkan İnci'ye çattı

AKP'li troller birbirine girmeye devam ediyor. Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar, Serkan İnci'nin 'asgari ücret çok fazla' sözlerini hedef aldı, İnci'nin Pelikan grubu tarafından fonlandığını hatırlattı.

AKP'nin sosyal medya trollerinden olan Serkan İnci, "Türkiye'deki asgari ücret ne yazık ki çok fazla... Biliyorum bunu söylediğim için çoğunuz bana sinirleneceksiniz ama durum tam olarak böyle" demişti.

AKP'ye yakın Yeni Şafak gazetesi yazarı Cemile Bayraktar, İnci'nin söylediklerine tepki gösterdi.

Bayraktar; “Gerçekten çok çirkin, asgari ücretle geçinmek gerçekten zor bi de fazla diyor, buna saçmalıkları için fon sağlayan kimdi?” diyerek İnci'nin Pelikan grubu tarafından fonlandığını hatırlattı.

Bayraktar "Yalıcılar" diyerek Kuzguncuk'taki bir yalıdan bildiri hazırlayan Pelikancılara tepkisini şöyle sürdürdü: “Yalı eşrafından olup, haksız gelir elde edenler ekmeğinin peşindekilerin maaşına göz dikmiş, diğeri de kendine biat etmeyeni işten attırırdı. Sayın Erdoğan'a ‘hırsız’ diyenler hakaret edenler Yalı tarafından fonlanıyor en hızlı ‘reisçi’ de bunlar geri kalan ise hain öyle mi? İzleyin izleyin, FETÖ’yü de böyle izliyordunuz belki yurtdışı seyahatlerine katılırım diye sonra asgari ücretliler şehit oldu, Yalıcılar zengin".

Pelikan bildirisi kendilerine "Reisçi" diyen Sabah yazarı Hilal Kaplan ve eşinin de aralarında bulunduğu ekip tarafından hazırlanmıştı. Bildiri, Ahmet Davutoğlu’nu başbakanlık koltuğundan indiren çalışma olarak anılıyor.