Akif Beki'nin ardından Kabataş yalancısı Abdülkadir Selvi de Hürriyet'te

Hürriyet, Akif Beki'nin ardından kadrosuna dahil ettiği diğer bir yandaş Abdülkadir Selvi'nin yazılarına başlayacağını gazetenin kapağından duyurdu.

Hürriyet gazetesi, bugünkü sürmanşetinde 15 yıldır çalıştığı ve uzun dönem Ankara temsilciliğini üstlendiği Yeni Şafak'tan ayrılan AKP yandaşı Abdülkadir Selvi'nin gazeteye transfer anonsu ve Habertürk'teki yazılarına son verilen Fehmi Koru söyleşisi ile çıktı.

Selvi'nin Doğan Medya Grubu'na geçişini "Usta gazeteci Hürriyet'te" başlığıyla duyuran Hürriyet, "Ankara kulislerinin nabzını tutan usta gazeteci Abdülkadir Selvi bundan böyle köşe yazılarıyla Hürriyet'te yer alacak" ifadelerine yer verdi. Selvi, Hürriyet'teki ilk köşe yazısı yarın (4 Nisan Pazartesi) yayınlanacak. 

AKP hükümeti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önemli destekçisi Selvi, Haziran Direnişi'ne karşı ortaya atılan ‘Kabataş yalanı’nda başı çeken isimlerdendi.

​Böylece Doğan Grubu bir dönem Erdoğan’ın danışmanlığını yapmış Akif Beki’den sonra iktidara yakın bir ismi daha Hürriyet’e katmış oldu.

Gazetenin bugünkü sürmanşetinde 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonları sonrası Star gazetesinden Habertürk'e transfer olan, ancak Ocak 2016'da yazılarına son verilen Fehmi Koru ile yapılan bir söyleşiye de verildi. Koru, söyleşide 17 Aralık sürecinde Fethullah Gülen ile Erdoğan ve Abdullah Gül arasındaki mektup trafiğinin perde arkasını anlattı.