Ahmet Hakan'dan Ahmet Altan'a: Alçak, madrabaz, kibirli hödük, müfteri!

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ve eski taraf genel yayın yönetmeni Ahmet Altan arasındaki kavga büyüyor. Hakan bugünkü yazısında Ahmet Altan'a demediğini bırakmadı ve programa çıkma teklifini tekrarladı.

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan ve  Taraf Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan arasındaki atışma sürüyor. 

Teklifini geri çeviren ve Ergenekon davası mağdurları ile programa çıkmayacağını söyleyen Ahmet Altan'a yönelik bugün çok sert bir yazı kaleme alan Hakan "O program, senin Fethullahçı özel yetkili mahkemelerin gibi kurgulanmayacak. Sadece senin adam gibi hesap vermen üzerine kurgulanacak" dedi ve Altan için  " mugalatacı soytarı, hödük, alçak, rezil, yalancı, haysiyetsiz, kullanışsız aptal" gibi ifadeler kullandı.

Ahmet Hakan ile Ahmet Altan arasında bir süredir "canlı yayına çıkma" restleşmesi yaşanıyordu. Ahmet Hakan'ın, Ergenekon kumpasındaki payı nedeniyle Altan için yazdığı "yargılanacaksın" başlıklı yazısıyla başlayan polemik, Altan'ın CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programında karşılaşma teklifiyle devam etmişti.

Program teklifini kabul eden Ahmet Hakan programa Ergenekon mağdurlarının da katılacağını söyleyince Altan teklifi reddetmişti.