Ahmet Hakan: Hep beraber Baykal'dan özür dileyelim

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Tuğrul Türkeş'in AKP'nin bakanlık teklifini kabul etmesiyle ilgili 10 madde sıraladı. Hakan, Baykal'dan da güçlü bir özür dilenmesi gerektiğini söyledi.

Hürriyet gazetesi yazarlarından Ahmet Hakan Tuğrul Türkeş'in Davutoğlu'nun kendisine önerdiği bakanlık teklifini kabule etmesiyle ilgili 10 madde sıraladı. 

Hakan, "Demek ki MHP herkesin sandığı gibi kenetlenme partisi değilmiş" ifadelerini kullandı. Hakan, herkesin Deniz Baykal'ın bakanlık teklifini kabul edeceğini tahmin ettiğini belirterek, "Deniz Baykal'dan şöyle güçlü bir özür dilemek lazım" dedi.

Ahmet Hakan'ın bugün Hürriyet'te kaleme aldığı 'Tuğrul Türkeş olayına dair 10 şey' başlıklı yazısının ilgili bölümü şöyle:

- Gelin itiraf edelim: AK Parti, Tuğrul Türkeş hamlesiyle... Devlet Bahçeli'ye çok ama çok feci bir gol attı. Bu gol, kolay çıkarılacak bir gol değildir ve neresinden bakılırsa bakılsın, Bahçeli sarsıcı bir kroşe yemiştir.

- Herkes Deniz Baykal'dan bir hareket beklerken... Hareket Tuğrul Türkeş'ten geldi. Hadi hep birlikte Deniz Baykal'dan şöyle güçlü bir özür dileyelim. Hadi. Hep beraber ama...

Yazının tamamı