Abdurrahman Dilipak'tan Bülent Arınç yorumu: Bu olayı kapatalım

Yeni Akit yazalarından Abdurrahman Dilipak, son günlerde tartışılan AKP'nin eski isimlerinin çıkışını "Hiç olmazsa bundan sonrası için dikkatli olalım. Olan oldu" sözleriyle değerlendirdi.

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Bülent Arınç'ın açıklamalarıyla başlayan tartışmalar için "olan oldu" dedi. Bu tartışmanın kapatılmasının isteyen Abdurrahman Dilipak şunları yazdı:

"Olan oldu. “Keşke” diyerek hiçbir sorunu çözemeyiz. Hiç olmazsa bundan sonrası için dikkatli olalım. Bu olay, başka arkadaşlar için ders olsun. Arınç ve ona cevap verirken haddi aşanlar açısından ise, bir an evvel bu tartışmanın bir şekilde sona erdirilmesi gerek.. Kimsenin kimseyi tehdit etmeye, iftira atmaya, gıybetini ve dedikodusunu yapmaya, şantaj yapmaya, aba altından sopa göstermeye hakkı yok. Mahkeme de kadıya mülk değil. Kimse işin başında var diye sonunda da olması diye bir mecburiyet yok. Akıl, fikir, tecrübe ile varolmak elbette mümkün. Bunun ille de bir makamla tescil edilmesi gerekmez. Bu ateşe körükle gidenlerin ise ben iyi niyetli olduklarını düşünmüyorum.. Bu kirli oyuna alet olmayalım derim.. Yanlışın neresinden dönülürse orası kârdır. Bu üslubla kazanılacak hiçbir şey yok, kaybedilecek çok şey var. Şimdi susmak, konuşmaktan daha hayırlıdır. Ya hayır söyleyin lütfen, ya da susun.."