Abdülkadir Selvi, Kabataş yalanında ısrarcı

Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi bugün köşesinde Kabataş'ta saldırıya uğradığını iddia eden Zehra Develioğlu ile polisin biber gazlı saldırısına maruz kalan 'kırmızılı kadın'ı kıyasladı.

İktidara en yakın yazarlardan olan Yeni Şafak Yazarı Abdülkadir Sevli, Kabataş yalanında ısrar ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde 13 yandaş yazarın ortak Kabataş başlığına da istirak eden Selvi, bugün köşesinden yine Kabataş yalanını savunmaya devam etti.

Selvi yazısında "Gezi’nin simgesi kırmızılı kadınla, Kabataş mağduru Zehra’yı eşit sayıyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Selvi'nin 'MOBESE’n yoksa yalancısın' başlıklı yazısında ilgili bölüm şöyle: 

Kabataş olayıyla birlikte ben artık kadın erkek eşitliğini bıraktım, bu ülkede kadınlar eşit mi? Gezinin simgesi kırmızılı kadınla, gezinin mağduru Zehra Develioğlu’nu eşit sayıyor musunuz?

…Hani bunlar kadın hakları savunucusuydular: Zehra Develioğlu kadın değil mi? Hani bunlar basın özgürlüğünü savunuyorlardı: Elif Çakır, Halime Kökçe gazeteci değil mi? İyisi mi bundan sonra başörtülü kadınlara yanlarında MOBESE kamerası bulundurmayı şart koşalım.

…İstanbul’daki MOBESE kameralarının yazılımını gerçekleştiren firmanın paralel yapıya ait olmasını en azından sorgulanması gereken bir nokta olarak görmüyor musunuz?