'Üç Maymun' gerçek oldu

Jipiyle yine kaza yapan manken Deniz Akkaya, kazayı üstlenmesi için sevgilisinin şoförünü çağırttı. Şoför kazayı üstlenmeye çalışırken, Akkaya da çevredeki muhabirlere tehditler savurdu.

soL (HABER MERKEZİ) Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun" filmine konu olana benzer bir olay, dün öğlen saatlerinde İstanbul Etiler'de yaşandı. Jipiyle yaptığı kazalara bir yenisini ekleyen manken Deniz Akkaya, sevgilisinin şoförünü olay yerine çağırttı. Şoför kazayı üstlenmeye çalışırken, Deniz Akkaya da çevredeki magazin muhabirlerine işten attırma tehditleri savurdu.

Akkaya, olayı ve sonrasında çevrilmeye çalışılan dalavereyi görüntüleyen kameramana "dikkat et, işten atılacaksın, ben kanunları çok iyi bilirim, neyi nasıl çekip çekemeyeceğini biliyorum. Benim babam hukuk adamı" dedi.

Alkollü araç kullandığı için ehliyetine el konulan Akkaya'nın 2010'un Mart ayına kadar direksiyon başına geçmemesi gerekiyordu. Dolayısıyla, Akkaya, kazayı ehliyetsizken işlemiş durumda. Gerekli kanun maddelerinin uygulanıp uygulanmayacağını ise zaman gösterecek.