İdris neden intihar etti?

Uzun zamandır işsiz olan üç çocuk babası İdris Yıldız, evde iple kendini tavana asarak yaşamına son verdi.

soL (HABER MERKEZİ) Ardahan'ın Göle İlçesi'nde, daha önce çeşitli işlerde çalışan, son zamanlarda iş bulamadığı için bunalıma giren evli ve üç çocuk babası 45 yaşındaki İdris Yıldız, evde iple kendini tavana asarak yaşamına son verdi.

Bir süre geçimini bulduğu günlük işlerde çalışarak sağlayan İdris Yıldız, ekonomik kriz nedeniyle uzun bir süre iş bulamadı.

DHA'nın haberine göre, Erzurum'da bir lisenin birinci sınıfında yatılı okuyan büyük oğlu 16 yaşındaki Mehmet ve Göle'de ilköğretim okulunda okuyan kızı 14 yaşındaki Nihal'in masraflarını karşılayamaz duruma geldiği için bir süredir bunalımda olan İdris Yıldız, geçen hafta içinde Göle Kaymakalığı'na yardım almak için dilekçe verdi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım istemeyi onur meselesi yapan ve bu durumu yakınları ile de paylaşan İdris Yıldız, evde kimsenin olmadığı bir sırada kendini salonun tavanından iple astı. Eşi Yurda, eve geldiğinde ipte asılı gördüğü eşini komşularının yardımıyla indirdi. Göle Devlet Hastanesi'ne ağır yaralı halde götürülen Yıldız, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İdris Yıldız'ın cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsinin ardından Göle'de toprağa verilecek.