Hitler’in ruhuna helva dağıttılar

Kayseri’de bir grup öğretmen, İsrailli komutanın açıklamalarına tepki olarak Hitler’in ruhu için kent meydanında helva dağıttı.

soL (HABER MERKEZİ) Kayseri'de Türk-Eğitim Sen üyes bir grup öğretmen, Hitler'in ruhu için helva dağıttı. Doğan Haber Ajansı'ndan Ahmet Oğuz Gündüz'ün haberine göre Türk Eğitim- Sen 2 No'lu Şube Başkanı Ali İhsan Öztürk ve bir grup öğretmen, İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Avi Mizrahi'nin "Erdoğan aynaya baksın" şeklindeki sözlerine tepki olarak Cumhuriyet Meydanı'nda Hitler'in ruhu için helva dağıttı.

Öztürk ve beraberindeki Türk-Eğitim Sen Kayseri 2 No'lu Şube Yönetim Kurulu üyeleri Hitler için helva dağıtırken, Öztürk bunu "Hitler'i rüyamda gördüm. Hitler bey rüyamda, 'Bush'un Irak'ta yapmış olduğu katliamlar, soykırımlar ve insanlık suçu benimkinden daha mı geri ? Eğer siz bu şekilde devam ederseniz, hakkımı helal etmeyeceğim. Eğer hayrıma helva dağıtırsanız hakkımı helal ederim' dedi. Biz de Hitler beyin şerrinden ve gazabından korunmak için helva dağıttık" diye açıkladı.