"Kütahyalı da Yazıcıoğlu'nu severdi"

Katıldığı bir televizyon programının çıkışında Kütahyalı'yı döven Alperen Ocakları İstanbul Başkanı Kayatuzu, yaptığı basın açıklamasında pişman olduğunu söyledi. Olaydan sonra Kütahyalı ile görüştüklerini ifade eden Kayatuzu, Kütahyalı'nın kendisine Yazıcıoğlu'nu sevdiğini söylediğini belirtti.

soL (HABER MERKEZİ) Bir televizyon programının çıkışında Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'yı döven İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Kayatuzu, üzgün olduğunu belirtti. Bir basın toplantısı düzenleyen Kayatuzu, Rasim Ozan Kütahyalı'yı da davet ettiklerini ancak yoğun iş temposu nedeniyle katılamadığını söyledi. Basın toplantısını Kütahyalı ile birlikte yapmak istediğini belirten Kayatuzu, "Davet ile ilgili memnuniyetini ifade etti. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamayacağını belirtti. Ben de kendisine üzgün olduğumu söyledim" dedi.

Kütahyalı üzülmüş
Kütahyalı ile görüştüklerini ve onun da yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu söyleyen Kayatuzu, "Yazar Rasim Ozan Kütahyalı, bu hadiseden sonra kendi ifadeleri ile söz konusu programda, Türkiye'deki bir grubun sayın Muhsin Yazıcıoğlu hakkındaki ön yargılarını ifade etmek istediğini, Yazıcıoğlu'nu kendisinin de sevdiğini belirtmiş, Hakk'ın rahmetine kavuşan liderimizin üzüntüsünü bizimle paylaştığını belirtmiştir" dedi.

Kayatuzu asılsız iddialara kızmış
İstanbul Alperen Ocakları'nda düzenlediği basın toplantısında, Taraf Gazetesi Yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'ya yumruk atması olayına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayatuzu, "Üzücü hadisenin yaşandığı 10 Nisan 2009 Cuma günü bir televizyon programına katılan Kahramanmaraş'taş misafirimiz Sayın Kemal Yavuz'a eşlik etmekteydim. Programda katılımcı Yazar Rasim Ozan Kütahyalı, geçmişte şehit liderimizin hakkında suçlandığı tüm davalardan beraat ettiğini gözardı ederek, hatta daha da ileri gidip O'nu suçlu ilan etmiştir. Hakkın rahmetine yeni kavuşmuş sayın genel başkanımız için delilsiz, dayanaksız ve beni çok üzen bazı ifadelerde bulundu. Ayrıca program çıkışında şahsıma laubali davranışlarda da bulununca öncelikle beni ve alperenleri derinden üzen bir karşılık verdim. Bu davranışımdan dolayı öncelikle Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ile gönül birlikteliği olan, bizimle birlikte gözyaşı döken ve dua eden gönüldaşlarımızdan helallik diliyorum" dedi.