Bülent Uygun tam "gaz"...

Son olarak İzmir’de katıldığı bir panelde “İzmir’de Laila, Sivas’ta La İlahe İllallah” demesiyle dikkat çeken Sivasspor’un Teknik Direktörü Bülent Uygun, kendi adına açmış olduğu web sitesi aracılığıyla "görüşlerini" paylaşıyor.

soL (HABER MERKEZİ) Futbolculuk yaşamında olduğu gibi teknik direktörlük döneminde de milliyetçi ve muhafazakar söylemlerini her fırsatta dile getiren Sivasspor'un "Asker" lakaplı Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu görüşlerini internet ortamında da açıklamaya devam ediyor.

Kendi adına açmış olduğu www.bulentuygun.com.tr adresinde görüşlerini ifade eden Uygun, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu hakkındaki şiirli başsağlığı mesajı ile ziyaretçilerini karşılıyor. "Vatan, bayrak, millet ve asker sevgisini" Genelkurmay başkanlarına yazdığı şiirlerle dile getirmeyi seçen Uygun, Emekli Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt adına yazmış olduğu şiirde "Yaşar Paşam Emrindeyiz, Sadakattir Yeminimiz" sözleriyle "asker selamını çakıyor". Uygun, yine aynı şiirde geçen "Kıyameti Yaşatır İlker Paşam, Bu Vatana Göz Koyana" sözleri ile de şu andaki Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'u selamlamayı da unutmuyor. Uygun, A Milli Futbol Takımı'nı da şiirsiz bırakmamış. Milli Takım adına yazdığı şiirde, "Kırmızı beyazdır rengimiz, Türk oğlu Türk'üz hepimiz. Sevgi dostluk var olsun, Türkiyem şad olsun. Bu maçta da, her maç gibi kazanmaya and olsun" diyor.

Uygun "Ergenekon" soruşturması kapsamında savcıya sanık olarak ifade verdiğini de katıldığı toplantılarda hatırlattı. Uygun, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen paneldeki açıklamalarında "Hayatta engeller vardır. Ben de sanık olarak ifade verdim. Türk yargısı onuruyla örnek bir kurum. Balıkesir'den birisi bana mektup yazmış. Mektupta da benim 2 hakem, 1 yorumcu, 1 gözlemci öldürteceğimi yazmış. Bunlar yanlış şeyler. Savcılar tarafından araştırıldı ve haksızlık olduğu ortaya çıkarıldı. Bu tezgahı yapanlar da inşallah bizim tezgahımıza gelirler" dedi.