Zülal Kalkandelen, kitapları getirilmediği için festivalden ayrıldı

Zülal Kalkandelen, Didim Altınkum Yazarlar Festivali’nden kitapları getirilmediği için imza gününü gerçekleştiremeden ayrıldı. Kalkandelen, Twitter'dan yaptığı açıklamada festivalden ayrıldığını duyurarak okurlarından özür diledi. Kalkandelen 'Her yazar, kitabı çok satanlardan olmasa da, saygıyı hak eder' dedi.

Haber Merkezi

Yazar Zülal Kalkandelen bir imza günü programının da yer aldığı Didim Altınkum Yazarlar Festivali’nden ayrıldığını duyurdu.

Kalkandelen, kitaplarının festivalin çalıştığı dağıtımcı tarafından daha önce ricada bulunmasına karşın getirilmemesi üzerine ayrıldığını belirtti. Twitter mesajında ise şu ifadelere yer verdi:

"Didim Altınkum Yazarlar Festivali’ndeyim. Ne yazık ki İkinci Cumhuriyetçiliğin Temelleri adlı kitabım ve Remzi Kitabevi’nden çıkan kitaplarım festival standına gelmemiş. Çok üzgünüm... Okuyuculardan özür dilerim. @krmzkedikitap @Remzikitabevi"

"Festivalden ayrıldım. İmza günü için gelip beni bulamayan okuyucu olursa şimdiden özür dilerim. Her yazar, kitabı çok satanlardan olmasa da, saygıyı hak eder."