Vedat Özdemiroğlu'ndan Bilal Erdoğan yorumu: Uykusuz sayfaları ona açık...

Bilal Erdoğan, "Cafcaf" isimli karikatür dergisinde yazarlık yaptığını söyledi, Türkiye'deki karikatür dergilerine ilişkin de açıklamalarda bulundu. Mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu, Bilal Erdoğan'ın açıklamalarını soL'a değerlendirdi.

Ali Ufuk Arikan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın "mizah yazarlığı" yaptığını açıklaması da "mizah" konusu oldu. Uykusuz dergisinden Vedat Özdemiroğlu, Bilal Erdoğan'ın mizah yazarlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bilal Erdoğan'ın diyalogları ve repliklerinin onun bir mizah tiplemesi olarak yaratıldığını gösterdiğini ifade eden Özdemiroğlu, "Bilal Erdoğan'ın doğal hali mizahın konusu" dedi.

Bilal Erdoğan'ın "hakikaten Türkiye’de değerlerine yabancı olan, değerlerini aşağılayarak onlar üzerinden alaycı dil kullanan, onlar üzerinden mizah oluşturmaya çalışarak, küfür ederek, okur toplayan dergilerin yanında ilk defa Cafcaf Dergisi var" sözlerini de değerlendiren Özdemiroğlu, "Türkiye'nin onlardan başka sorunu yok. Baş derdimiz onlar. Müslümanlığı kullanarak halkı mizahçılar mı kandırdı? Halkı kim soydu" dedi.

"Bizim okurumuz Türkiye'nin en zeki okuru, ama Bilal olunca sıfırlamak, sıfırdan almak lazım, ben olsam Sümeyye'ye yazdırırdım" diyen Vedat Özdemiroğlu, "ancak Bilal Erdoğan mizah yerine gerçek günlüklerini yazarsa bu Türkiye için hayırlı olur. Bunu yazarsa kullanabiliriz, Uykusuz sayfaları Bilal'e açık" ifadelerini kullandı.

İŞTE BİLAL'İN YAZARLIK YAPTIĞI 'MİZAH' DERGİSİ