Tamer Karadağlı'dan efsane çark: O benim cumhurbaşkanım

Oyuncu Tamer Karadağlı, "Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan korkuyoruz. Ben de dahil hepimiz bu korkuları yaşıyoruz" sözlerinden hızla çark etti.

Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği röportajda "Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan korkuyoruz. Ben de dahil hepimiz bu korkuları yaşıyoruz. Herkes ‘aman ters gitmeyelim, yanlış algılanmayalım’ derdinde. Kaç kişi tanıyorum yıllar önce farklı, şimdi farklı olan" diyen Tamer Karadağlı, korkusunu hızla yendi.

Ülke TV’de, Turgay Güler’in hazırlayıp sunduğu Sıradışı programına konuk olan Karadağlı, 3 gün önceki sözlerinden vazgeçerek, “Ben bunu söyledim diye bana ‘Paralelci’ yaftası yapıştırılsın istemiyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ne dedi; ‘Sanatçılarımız cesur olsun’ ben de cesur olarak korkuyorum dedim. Ama benim korkum ‘Sayın Cumhurbaşkanı gelip kulağımdan beni tutacak hapse atacak’ korkusu değil ben ülkenin genel durumundan korkarım. Ben öyle her şeyden korkan biri olsan bugün buraya karşına çıkıp istediğim gibi bu sorulara cevap vermezdim. Ben kendimi rahat ifade edebileyim istiyorum" dedi.

Karadağlı konuşmasına şöyle devam etti:

Heybetli bakıyor. Benden de korkuyorlar mesela. Yeni başlamışsam diziye setlerde genellikle ‘Tamer ağabey biz senden çok korkuyorduk tanımadan önce. Oğlum niye? Abi işte eyvah Tamer Karadağlı, asar, keser, tokatlar.’ Ulan ne alakası var, ben de sizin gibi bir adamım. Belki de öyle. Ama benim izlediğim, fazla sert, fazla asabi gibi geliyor. Ama bunun yanında hep negatif taraflara mı bakacağız? Değil. Benimki sadece bir bakış, eleştiri değil. Artı tarafına da bakıyorum, eksi tarafına da bakıyorum. Sonuçta bu insan benim cumhurbaşkanım. Değerlendirebilirim. Seyrettiğim zaman, boş, böyle hani şeyleri alınmış gibi seyretmiyorum.  Vücut diline bakıyorum, yürüyüşüne, tavrına tarzına, seçtiği kelimelere. Nasıl bu kadar etkili! Müthiş bir hatip, inanılmaz bir karizması var. Kitleleri peşinden sürükleme gücü var. Bunlar çok önemli şeyler.

Tamer Karadağlı: Recep Tayyip Erdoğan’dan korkuyoruz