Okay Temiz'le 'Ritm Günü' 11 Şubat'ta

Usta müzisyen Okay Temiz’in 2002 yılından bu yana düzenlediği ‘Ritmin Günü’ konserlerinin 12’ncisi dünyaca tanınan ritim ustalarını müzikseverlerle buluşturuyor. Okay Temiz’in doğum günü olan 11 Şubat’ta CRR Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek olan bu anlamlı buluşma saat 20.00’de başlayacak.

Yusuf Yavuz

Türkiye’nin dünyaca tanınan ritim ustası müzisyen Okay Temiz, 70’inci yaşını dünyaca ünlü müzisyenlerle kutluyor. 2002 yılından bu yana her yıl doğum gününde gerçekleştirdiği ‘Ritmin Günü’ konserlerinin 12’ncisinde perküsyon ustası Okay Temiz’e dünyanın en ünlü konga ustası Amerikalı müzisyen Ritchie Flores eşlik edecek.

DÜNYANIN RİTMİ İSTANBUL'DA ATACAK
Dünya müziklerini İstanbullu müzikseverlerle buluşturacak olan etkinliğin bir başka konuğu ise İtalyan tamborinci Carlo Rizzo. Etkinlikte ayrıca Senegalli konuşan davul (talking drum) ustası Yamar Thiam, ney’de Ahmet Kaya, zurna’da Ahmet Özden, asma davulda Rüstem Çembeli, saksafonda Çağdaş Oruç, konga’da Luis Ernesto Gomes, vokalde ise Gülseren Gomez sahne alacak. 55 kişiden oluşan ‘Okay Temiz Ritim Atölyesi’nin de sahne alacağı etkinlikte pek çok konuk müzisyenin de müzikseverlerle buluşacağı belirtiliyor.