Müşfik Kenter son yolculuğuna uğurlanıyor

Önceki gün hayatını kaybeden emektar tiyatrocu, seslendirme sanatçısı Müşfik Kenter son yolculuğuna uğurlanıyor. Müşfik Kenter'in cenazesi Kenter Tiyatrosu'na getirildi ve son kez sahnedeki yerini aldı.

Önceki gün yaşamını yitiren tiyatro ve sinema oyuncusu, seslendirme sanatçısı Müşfik Kenter son yolculuğuna uğurlanıyor. İlk tören Kenter Tiyatrosu'nda yapıldı. Yakınlarının yanı sıra pek çok isim, öğrencileri ve sanatseverler Müşfik Kenter'i son yolculuğuna uğurlamak üzere Kenter Tiyatrosu'nun önünde toplandılar. Kalabalık nedeniyle herkes salona giremedi.

Sahneye ilk konuşmasını yapmak üzere ablası Yıldız Kenter çıktı ve ilk sözleri "Müşfik salon dolu" oldu. Kısa bir konuşma yapan Yıldız Kenter yerini eşi Kadriye Kenter'e bıraktı. Kadriye Kenter sahneye çıkar çıkmaz Müşfik Kenter'in vasiyet ettiğini ve kimsenin arkasından konuşmasını istemediğini dile getirdi. Sadece salonu dolduran herkese teşekkür etti.

Kenter Tiyatrosu'ndaki törenin ardından Kenter için Teşvikiye Camiinde cenaze namazı kılınacak. Kenter'in naaşı Kilyos Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecek.