'Cehennem'in fragmanı yayınlandı

Siber-aktivizmi ve Redhack’i konu alan Red! filmi ve Haziran Direnişini merkezine alan "Artık Yeter!" ile adından söz ettiren Bağımsız Sinema Merkezi, "Kapitalizmin Yarattığı Cehennem" filminin fragmanını yayınladı.

(soL-Haber Merkezi) Siber-aktivizmi ve Redhack’i konu alan Red! filmi ve Haziran Direnişini merkezine alan "Artık Yeter!" ile adından söz ettiren Bağımsız Sinema Merkezi (BSM), 'Kapitalizmin Yarattığı Cehennem' filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Belgesel türünde hazırlanan film insanların nasıl olup da kendini iyi hissetmekten başka bir şey düşünmeyen, haksızlığa tanık olduğunda başını çeviren, kendisine haksızlık yapıldığında korkup sinen bireylere dönüştürüldüğünü tartışıyor.

Yoksul çoğunluğu kemiren açlıkla işlevsiz teknoloji bağımlılığı arasında ya da emperyalizmin gözü dönmüş saldırılarıyla alışveriş merkezlerine sıkışan aşklar arasında düşünüldüğü kadar geniş bir açı olmadığını söylüyor. Bunu yaparken de, hem net bir şekilde kapitalizmin gerçek suçlu olduğunu vurguluyor, hem de onun ebedi ve ezeli olmadığının altını çiziyor.

Kapitalizmin Yarattığı Cehennem'in 2014 Ekim ayında izleyicilerle buluşacağı duyuruldu.

Filmin fragmanı: