'Ve şiir geri döndü'

Şiir kitaplarıyla tanınan yayınevi Artshop, 20-21 Eylül tarihlerinde NHKM bahçesinde düzenlediği şiir şenliği ve imza günlerinde, şairlerle okurları bir araya getiriyor.

soL (HABER MERKEZİ) Kitapları Artshop Yayınları'ndan çıkan şairler, iki gün boyunca okurlarıyla sohbet edecek, şiiri ve sanatı tartışacak, kitaplarını imzalayacaklar. Artshop tarafından, bu hafta sonu NHKM bahçesinde düzenlenen şenlikte 20 şair yer alıyor.

Program iki bölümden oluşuyor. Bugün saat 14.00'teki ilk bölümde, Ayten Mutlu, Müslim Çelik, Metin Fındıkçı, Tarık Günersel, Ahmet Necdet okurlarıyla buluşacak. İkinci bölüm saat 19.00'da başlayacak. İkinci bölümdeki şairler Nur Saka, Tozan Alkan, Zeynep Aliye, Cengiz Kılçer, Sevil Okay, Oğuz Özdem, Mehmet Çakır.

Şenliğin ikinci gününde, yine 14.00'te başlayacak ilk bölümde, Müslim Çelik, Ayten Mutlu, Suca Dündar, Engin Turgut, Sevil Avşar ve Enis Sorgun yer alıyorlar. İkinci bölümde ise Oğuz Özdem, Ayten Demirağ, Turgut Toygar, Mesut Aşkın, Ahmet Necdet ve Evren Sinanoğlu bulunuyor.

Nazım Hikmet Kültür Merkezi
Ali Suavi Sokak (Sanatçılar Sokağı) No: 7, Bahariye, Kadıköy / Tel: 0216 414 22 39