Kurtlar Vadisi oyun oldu

Ekranların en kanlı dizisi Kurtlar Vadisi, internette oyun oldu. Oyun 1 milyonu aşkın kişi tarafından oynandı.

Kurtlar Vadisi Pusu adlı diziden uyarlanan oyun, internette tıklanma rekorları kırıyor. Bir internet sitesinin ''en çok oynananı'' haline gelen bu oyun, savaş oyunları sıralamasında birinci sırada yer alıyor. Dün itibariyle 1 milyonu aşkın kişinin oynadığı oyunun rağbet görmeye devam etmesi halinde ikinci bölümü de hazırlanacak.

Basit bir flash oyunu olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu kadar rağbet görmesi üzerine Anadolu Ajansı muhabirlerinin sorularını yanıtlayan oyun sitesinin yöneticisi Semih Kırgel, "Bu kadar hayranı olan bir dizinin internette oyununun olup olmadığını araştırdık ve olmadığını gördük. Bunun üzerine oyunun bize dönüşünün yüksek olacağını düşünerek bunu yapmaya karar verdik" dedi.

Kırgel oyunun kurgusunu da şu şekilde anlattı: "Oyun, Polat Alemdar'ın ofisine yapılan ani bir baskınla başlıyor. Baskın sonucunda Güllü Erhan kaçırılıyor. Oyuncu olarak vatandaşlar Polat Alemdar karakterinde rol alıyor ve baskın yapanlarla zorlu bir çatışma içine giriyor. Hatta oyunun bir sahnesinde vatandaşlarımız Memati Baş rolünde de oynayarak Polat Alemdar'ı baskıncılara karşı koruyor."

"Flash oyunlarda genelde en büyük zamanı grafikerlerin çizimleri alıyor" diyen Kırgel, Polat Alemdar karakterinin çiziminde çok zorlandıklarını söyledi.

(soL - Haber Merkezi)