İzmit’te Kazım Koyuncu anması

Karadeniz'in asi sesi Kazım Koyuncu, Kocaeli Fuarı'ndaki Rüya Adası'nın kültür etkinlikleri kapsamında anıldı.

soL (HABER MERKEZİ) Kocaeli Fuarı kapsamında 12 Ağustos gecesi, İroni Organizasyon ve Rüya Adası'nın birlikte düzenlediği etkinlikte Karadenizli müzisyen Kazım Koyuncu şarkıları ve konser görüntüleri eşliğinde anıldı. Duygusal anların yaşandığı etkinlikte İzmitli müzikseverler, Lazca rock müzik yapan Zugaşi Berepe grubuyla başladığı müzik hayatına bireysel olarak devam eden, ancak yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle 3 yıl önce aramızdan ayrılan müzisyen Kazım Koyuncu'yu unutmadıklarını bir kez daha gösterdi.

Rumeli'den Rüya'ya
Fuar içi Rüya Adası'nda gerçekleştirilen anma etkinliğinde, Kazım Koyuncu'nun geçmiş yıllarda Rumeli Hisarı'nda verdiği konserinin sinevizyon gösterimi yapıldı. Etkinliğe katılan sevenleri, sanatçının seslendirdiği birbirinden güzel şarkılara eşlik ederken duygusal anlar yaşadı.

Nazım da anılacak
İroni Organisazyon'un sahibi Zafer Çetin anmada yaptığı konuşmada, yozlaşmış arabesk ve pop kültürüne karşı toplumun kendi değerlerine sahip çıkması gerektiğini belirterek, "bu toprakların gerçek sanatçılarını her zaman anmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde de Barış Akarsu, Nâzım Hikmet ve Ruhi Su anmaları gerçekleştireceğiz" dedi.