Sayfa yolu
İstanbulimpro Nesin Vakfi için sahnede
Yayın Tarihi: 29.09.2009 , 16:43 Güncelleme Tarihi: 22.01.2025 , 10:54
Yaşanan sel felaketinden büyük zarar gören Nesin Vakfı'na sanatçıların desteği devam ediyor.
Ocak 2008 tarihinde “NE ALA TEMAŞA” isimli ilk doğaçlama gösterilerinii gerçekleştiren ve adından sıkça söz ettiren doğaçlama tiyatro grubu istanbulimpro, bu kez gösterisini 9 Ekim Cuma akşamı saat 20:30'da kendi sahneleri olan Terminal'de Nesin Vakfı yararına oynuyor.
Tiyatrodan yapılan açıklamada "Gösterinin tüm geliri yaralarına biraz olsun merhem olabilmek adına Nesin Vakfı'na gönderilecek. Aziz Nesin'in mirasına sahip çıkalım, Nesin Vakfı'nı bu zor günlerinde yalnız bırakmayalım." denildi.
Grup gösterilerini "Seyircisiyle o an orada, ortak akılla, risk alarak kurulan oyun. Tiyatroyu doğduğu yerden yeniden deneyimleyerek. Müzikal, interaktif, doğaçlama tiyatrosu." olarak tanımlıyor.
NE ALA TEMAŞA
Tarih : 9 Ekim 2009, Cuma
Saat : 20.30
Yer : İstanbulimpro Terminal
İstanbulimpro Terminal
İstiklal Caddesi No:112 Kat 4
Yapı Kredi-Kazım Taşkent Sanat Galerisi karşısı
Beyoğlu-İstanbul
Tel: 0532 509 83 03
(soL - Haber Merkezi)
soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.