"Harikalar Sirki" Antalya'da

Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi'nin "İpekyolu Açıkhava Gösterisi" Antalya'da etkinliklerine başladı. Sirk gösterileri, Bodrum'daki çadırında da seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

soL (HABER MERKEZİ) "Harikalar Sirki" olarak bilinen ve Türkiye'nin her köşesini gezmesi amaçlanan İpekyolu Açıkhava Gösterisi'nde, palyaçolar, sihirbazlar, ateşbazlar, akrobatlar, yüksek hava gösterileri, jimnastikçiler yaklaşık bir buçuk saat süreyle sahne alıyor. Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi'nin Bodrum ve Antalya'daki gösterilerine ilgi büyük.

İkisi de tiyatro oyuncusu olan, Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi Genel Sanat Yönetmeni Servet Yalçın ve eşi Aylin Gündoğdu, çeşitli eğitimler aldıktan sonra bu sirki kurmaya karar vermişler. Merkezin geçtiğimiz aylarda Marmaris'te "Harikalar Sirki" adıyla düzenlediği gösteriler büyük ilgi görmüş, Konacık Belediyesi'nin katkılarıyla Bodrum'da düzenlenen gösteriler de talep üzerine uzatılmış.
İpekyolu bu kez Antalya'dan geçiyor
Avrasya Gösteri Sanatları Merkezi'nin, Antalya'daki İpekyolu Açıkhava Gösterileri'nde göç kültürleri ve halk şenlikleri temaları işleniyor. 2 bin kişi kapasiteli amfitiyatroda kurulan özel sirk alanında, Özbekistan, Kazakistan, Tacikistan, Azerbaycan, Gürcistan, Moldova, Rusya ve Fas'tan gelen 20 sanatçının etkinliklerinin yanı sıra, at, deve, köpek ve piton yılanı gösterileri de yer alıyor.

"İpekyolu Açıkhava Gösterileri" 3 Ağustos tarihine kadar Antalya 5M Migros karşısındaki sirk alanında seyircisiyle buluşacak. 2000 kişi kapasiteli alanda, Konyaaltı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen sirk her akşam 21.30'da başlıyor.