'Fatih Terim kabadayı bozması'

İngiliz gazetesi The Guardian'ın internet sitesinde, Almanya maçına saatler kala Fatih Terim hakkında yazı yayınladı.

Blog yazarlarından Scott Anthony'nin makalesinde Terim'in Türkiye'yi böldüğü söylendikten sonra onun "kabadayı bozması" olduğu Türkçe vurgulanıyor.

soL (HABER MERKEZİ) The Guardian gazetesinin internet versiyonunda Fatih Terim hakkında Türkçe "kabadayı bozması" dendi. Blog yazarı Scott Anthony tarafından hazırlanan makalede gazetenin Terim'i doğru bir Türkçe ile "kabadayı bozuntusu" olarak tanımlamasının bir dizi gerekçesi anlatılıyor.

Türkiye'nin Terim konusunda bölündüğünü vurgulayan gazete ilk başlarda birçok kişi Türk takmından umudu kesmişken, ard arda gelen sürpriz sonuçlardan sonra şimdi neredeyse herkesin Almanya'yı yeneceklerine inandığını yazıyor. Öyle ki yazıda Terim'in mistik yaklaşımlarının işe yaradığını düşünenlerin artık her sakatlık ve ceza alma sonrasında takıma daha fazla güvendikleri dahi belirtilmiş.

Gerçekçi bir yaklaşımla maçı Almanya'nın alacağının rahatlıkla söylenebileceğini yazan Anthony'nin Terim'in bu gece de sıçraması durumunda onun gazabından kaçmak zorunda kalacakların listesine ekleneceği açık. Yazar daha önce Sivasspor üzerine de makale hazırlamıştı.