“Çocuklarla Yaza Merhaba”

Yaz tatilinin başlamasıyla birlikte, NHKM’de 7-14 yaş arası çocukların katılabileceği, eğitici tiyatro ve drama atölyeleri düzenleniyor.

soL (HABER MERKEZİ) Nâzım Hikmet Kültür Merkezi'nce düzenlenen, Sibel Seyhan yönetimindeki atölyelerde, 7-14 yaş arası çocuklar tiyatro, drama, diksiyon, doğaçlama, beden dili, dans, sahne tatbikatı ve yazarlık eğitimleri alabilecekler. Hafta içi Cuma hariç her gün yapılacak tiyatro/drama atölyelerinin çalışmaları, sabah ve öğle grubu olarak iki sınıfta düzenlenecek. Sınıfların yaş gruplarına göre oluşturulacağı atölyelerde, sabah grubu 10.00-13.00 ve öğle grubu da 13.30-16.30 saatleri arasında yapılacak. İki dönemden oluşan atölyelerden ilki olan 23 Haziran-20 Temmuz dönemi, dün başladı. İkinci dönem atölyeleri 21 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında olacak. İkinci dönemin kayıtları 13 Temmuz'da sona erecek.

Çıkış noktası "yaratıcılık" olan atölyelerin dönem sonlarında, çocukların o zamana kadar öğrendiklerini bir gösteri halinde sunacakları etkinlikler, NHKM bahçesindeki sahnede yapılacak. Atölyelere uzak mesafelerden katılanlar için, servis de sağlanacak.

İletişim ve kayıt için adres:

Nazım Hikmet Kültür Merkezi - Bahariye Caddesi Ali Suavi Sokak (Sanatçılar Sokağı) Kadıköy Tel: 0216 414 22 39 www.nazimhikmetkulturmerkezi.org