Ana içeriğe atla

Home

soL Haber'de reklam yok, sadece haber var. Bunu birlikte sürdürüyoruz. Abone olarak desteğinizi gösterin.

Yükleniyor...

Muğla'da bir haftada ikinci yangın

Muğla'nın Ortaca ilçesinde dün gece saatlerinde henüz sebebi belirlenemeyen orman yangını çıktı. Oteller bölgesine yakın olan kızılçam ormanında bir hafta içinde yaşanan ikinci yangın olayı oldu.

Yayın Tarihi: 24.08.2014 , 12:31 Güncelleme Tarihi: 08.05.2021 , 04:22

(soL-Haber Merkezi)Muğla'ya bağlı Ortaca ilçesi Sarıgerme Mahallesi'nde 23.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otellere yakın ormanlık alanda çıkan yangında üç hektar alan zarar gördü.

Bölge sakinlerinin ihbarı üzerine gelen Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü ve Ortaca Orman İşletme Şefliğine bağlı 18 arazöz, 7 su tankı, 3 iş makinesi ve yaklaşık 100 kişiden oluşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

19 Ağustos'ta da Sarıgerme Mahallesi İkiağızlı mevkiinde, turistik otellerin yakınında çıkan yangında iki dönüm ormanlık alan zarar görmüştü.

soL YZ Beta, soL’un geliştirdiği ve soL arşiviyle çalışan bir yapay zeka robotudur. Kullanımı, soL abonelerine açıktır.