Kaymakam odasında ağırlanan eli silahlı adamlar...

Bugün sanal ortama düşen bir fotoğraf çok tartışma yaratacak gibi görünüyor. Zira bu fotoğrafta Hatay - Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler'in hatıra fotoğrafı çektirdiği kişilerin, Libya'dan Suriye'ye karşı savaşmaya gelen paralı kişiler olduğu iddia ediliyor.

Bugün sanal ortama düşen bir fotoğraf çok tartışma yaratacak gibi görünüyor. Zira bu fotoğrafta, Suriye sınırında bulunan Hatay - Reyhanlı'nın Kaymakamı Yusuf Güler'in hatıra fotoğrafı çektirdiği kişilerin, Libya'dan para karşılığı Suriye'ye savaşmaya gelen paralı adamlar olduğu iddia ediliyor.

Fotoğrafların oldukça net olduğu görülüyor. Fotoğrafın üstündeki karelerde Kaymakam Yusuf Güler'in elini sıkan, hatıra fotoğrafı çektiren kişilerin, alttaki karelerde ellerinde silahlarla ve Suriyeli muhalifler olduğu iddia edilen kişilerle poz verdikleri görülüyor.

Bu iddia karşısında Kaymakamı Güler, ya da Hükümet cephesinden bir açıklama gelip gelmeyeceği merak konusu. Çünkü bu fotoğrafta ilk defa, bir devlet yetkilisinin açıkça Suriye'ye karşı silahlı mücadele yürüttüğü iddia edilen kişilerle fotoğrafı görüntülenmiş oldu.

(soL -Haber Merkezi)