Heybeliadalılar Sanatoryuma sahip çıkıyor

Heybeliada halkı, Sanatoryum ve Çam Limanı bölgesinin yapılaşmaya açılmasına karşı Pazar günü yapılacak basın açıklaması ve ardından yapılacak piknikte bir araya gelecek.

(soL-Haber Merkezi) Heybeliada Forumu, Sanatoryum ve Çam Limanı bölgesinin yapılaşmaya açılmasına karşı 8 Eylül Pazar günü saat 15.00'de Heybeliada Şehir Hatları İskelesi önünde bir basın açıklaması gerçekleştirecek.

Heybeliada Forumu tarafından yapılan açıklama ve program şöyle:

8 Eylül Pazar günü Saat 15.00'de Heybeliada Şehir Hatları İskelesi'nin önünde toplanarak müziğimizle, şenliğimizle ve isyanımızla Heybeliada Sanatoryumu'nun önüne yürüyecek ve Heybeliada Forumu olarak bir basın açıklaması, piknik ve forum gerçekleştireceğiz.

Heybeliada Sanatoryumu ve Çam Limanı bölgesinin yapılaşmaya açılması yönündeki planlara ve hazırlıklara "Hayır!" diyeceğiz. Yaşam alanlarımıza ve sanatoryum bölgemize sorgusuz sualsiz el konulmasına, adamızın turizm, kalkınma ve istihdam bahanesiyle dev bir inşaat alanı haline getirilerek yokedilmesine sessiz kalmayacağız. Yaşamı savunmaya devam edeceğiz...

HEYBELİADA FORUMU

Saat 14.00 Heybeliada forum parkında pankart ve döviz atölyesi
Saat 15.00 Heybeliada Vapur İskelesi önünde toplanma ve yürüyüş
Saat 16.00 Heybeliada Sanatoryumu'nda basın açıklaması, piknik ve forum