Gökçek komplolara karşı tek başına!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı belediye çalışanlarının kuyusunu kazmaya çalıştıklarını, polis kılığına girmiş kişilerin posterlerini indirdiğini ileri sürdü.

soL (HABER MERKEZİ) Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçimden bir gün önce kendisi hakkında "seçimden çekildi", "vuruldu" gibi söylentilerin çıkarılacağını ileri sürdü. Rakiplerinin çeşitli yöntemlerle vatandaşın "zihnini bulandırmak" istediğini öne süren Gökçek, Ankaralılara kendisi hakkındaki hiçbir eleştiriye inanmamalarını salık verdi. Başka partilere yakın belediye çalışanlarının vatandaşlara kötü davranarak kuyusunu kazmaya çalıştıklarını iddia eden Gökçek, vatandaştan bu kişileri kendisine ihbar etmelerini istedi.

"Bize karşı olan bazı grupların, seçimlerden bir gün önce ortaya 'Gökçek seçimden çekildi, Gökçek vuruldu' şeklinde iddialar ortaya atacağının istihbaratını alıyoruz" diyen Gökçek, bu iddialara seçim yasakları nedeniyle yanıt veremeyeceklerini belirterek, bu yüzden şimdiden uyarıda bulunduğunu söyledi.

CHP'li ve MHP'li belediye çalışanlarının vatandaşlara kötü davrandığını, bunun maliyetini de kendisine yüklemeye çalıştıklarını iddia eden Gökçek, "Otobüs şoförlerinin vatandaşa, özellikle de yaşlılara kötü davrandıklarını ve her fırsatta yolcularla münakaşaya girdiklerini biliyorum. Vatandaşlardan bu tür davranış içerisinde olan şoförlerin isimlerini ve otobüsün plaka numarasını özellikle benim özel kalemime bildirmelerini istiyorum. Diğer taraftan bazı zabıta memurlarının da esnafa yersiz ceza kestikleri duyumlarını alıyoruz. Bu oyunlara gelmeyin" dedi.

Balkon ve bina cephelerine asmaları için vatandaşlara dağıttıkları poster, afiş ve parti bayraklarının da polis kıyafeti giymiş kişilerce indirtilmeye çalışıldığını belirten Gökçek, "Bu şahıslar kesinlikle polis değil, böyle bir şeyle karşılaştığınızda hemen Emniyet'i arayın" çağrısı yaptı.

Gökçek, pazartesi günü bunlara benzer üç "dedikodu"yu daha açıklayacağını söyledi.