Dubai saplantısı Çeşme'de!

AKP’nin Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Gökçeoğlu, başkan seçilebilmek için İzmir’i Dubai yapacağını söyledi.

soL (İzmir) Yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça adayların seçim vaadi konusundaki "yaratıcılıkları" da bir bir ortaya çıkmaya başladı. AKP'nin Çeşme Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ali Gökçeoğlu, seçilmesi halinde çeşmeyi Dubai yapacağını ilan ederken üstünde gökdelen resimleri olan seçim afişleri bastırdı.

İzmir'de bir palmiye adası...
Seçim vaatlerini anlatan belediye başkan aday adayı Mehmet Ali Gökçeoğlu'nun projeleri arasında, Yıldız Burnu açıklarına Dubai'deki Palmiye Adası'nın tıpa tıp aynısı oluşturmak, dünyanın en yüksek binası olacak ve her katı ayrı dönen Burgu Towers, palmiyeler Burnu açıklarına Dubai'deki Palmiye Adası'nın tıpa tıp aynısını Çeşme'ye yapmak var.

Ayrıca insanların 35 metre yükseklikte dönerek üç tarafı denizle çevrili manzarada yemek yiyebilmelerini sağlayacak ufo restoranları da vaadleri arasında. Ülkede seçim vaatlerinin ciddiyetsizliğini anlatması açısından çok iyi bir örnek olan başkan adayı, geçtiğimiz günlerde Çeşme'deki kendi villasının bahçesine akvaryumlu duvar yaptırmasıyla da gündeme gelmişti.